Байерн отново се издъни и не успя да победи Фрайбург

...
Байерн отново се издъни и не успя да победи Фрайбург
Коментари Харесай

Байерн се издъни в своя мач №2000 в Бундеслигата

Байерн още веднъж се издъни и не съумя да победи Фрайбург в 24-ия кръг на Бундеслигата. Южняшкият конфликт приключи 2:2. Баварците имат единствено една победа в последните си четири срещи. Тимът на Томас Тухел изостава на 7 точки от (54 против 61), само че Леверкузен има и мач по-малко. Фрайбург държи деветото място с 30 точки, само че няма победа в шампионата от януари.

Домакините поведоха в 12-ата минута след попадение на Кристиан Гюнтер. Байерн изравни в 35-ата минута посредством френския нападател Матис Тел. Гостите от Мюнхен излязоха напред в резултата през второто полувреме – в 75-ата минута Джамал Мусиала беше прецизен за 1:2. Фрайбург обаче изравни в 87-ата минута посредством Лукас Хьолер.

Така колосът от Мюнхен не съумя да завоюва своя мач номер 2000 в Бундеслигата. Байерн е първият тим в Германия с сходно достижение.

„. Не бяхме дисциплинирани. Не спазвахме позициите си, губехме владението на топката и позволихме на домакините да контраатакуват. Беше ясно, че искахме да покажем друго равнище на отдаденост, само че започнахме да го демонстрираме едвам откакто получихме гол. Едно положително полувреме не е задоволително, с цел да победим против Фрайбург “, разяснява Томас Тухел.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР