Байерн Мюнхен увеличава натиска върху национала Джошуа Кимих, който все

...
Байерн Мюнхен увеличава натиска върху национала Джошуа Кимих, който все
Коментари Харесай

Байерн кълца от заплатите на антиваксърите в отбора

Байерн Мюнхен усилва натиска върху национала Джошуа Кимих, който към момента не е имунизиран и пропусна следващ мач поради карантина след контакт с положителен. Баварците ще понижат заплатата на Кимих, оповестява вестник " Билд ".

За случая първенецът от Бундеслигата ще се облегне на нов закон, утвърден в Германия, който разрешава понижаване на заплатата на чиновник, при положение, че би трябвало да се изолира заради липса на имунизация.

Кимих (на снимката) е в карантина сега, а неговият заместител в петък - Забицер, сгафи при първия гол във вратата на баварците.

Той обаче напълно не е единственият футболист на Байерн, който за момента не е получил никаква доза ваксина против COVID-19. Според " Билд " Серж Гнабри, Джамал Мусиала, Майкъл Куисанс и Ерик Максим Чупо-Мотинг също не са желали да бъдат имунизирани.
свързани новини1671на 28.10.2021
Позицията им разцепи съблекалнята, а това разделяне заплашва да се отрази и на игрите на тима. Без Кимих, Байерн беше надвит предишния петък от Аугсбург (1:2) - резултат, който бе последната капка за управлението на баварците.

Шефовете взеха решение, че всеки състезател, който би трябвало да влезе в карантина, ще остане без част от заплатата си. Според " Билд ", в тази ситуация с Kимих става дума за към 400 000 евро по-малко на седмица, съобщи " Телеграф ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР