Байерн Мюнхен успя да изкове трудна, но важна победа срещу

...
Байерн Мюнхен успя да изкове трудна, но важна победа срещу
Коментари Харесай

Неубедителен Байерн все пак спря негативната серия

Байерн Мюнхен съумя да изкове сложна, само че значима победа против Фрайбург с 2:1 в домакинство от 16-тия кръг на Бундеслигата.

През първото полувреме баварците направляваха нещата на терена и съумяха да стигнат до задатък още в първите минути. В 7-та минута Роберт Левандовски се възползва от подаване на Томас Мюлер, с цел да направи резултата 1:0.

Това статукво се резервира доникъде на втората част, когато гостите се активизираха и шокираха своите домакини. Николас Хьофлер откри Нилс Петерсен и той не остави шансове на Нойер за 1:1.

В идващите минути гостите имаха още 1-2 прилични положения даже да извърнат, а момчетата на Ханс Флик изглеждаха много комплицирани. Все отново, в 74-та минута Томас Мюлер се възползва от центриране на Лерой Сане, с цел да донесе скъпи три точки за немския хегемон.

Така Байерн излезе с задатък от 4 точки пред Република България Лайпциг, с актив от 36 пункта на върха на таблицата. Фрайбург, от своя страна, остана 8-ми, с 23 пункта след 16 мача.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР