Байерн Мюнхен представи новия си треньор - Томас Тухел, на

...
Байерн Мюнхен представи новия си треньор - Томас Тухел, на
Коментари Харесай

Тухел: Байерн беше най-правилното решение за мен, можем да спечелим и трите трофея

Байерн Мюнхен показа новия си треньор - Томас Тухел, на специфична конференция. 49-годишният експерт подписа контракт за 2,5 години с баварците, а на поста наследи Юлиан Нагелсман. 

“За мен е чест да подпиша с Байерн Мюнхен. Специални благодарности за доверието на Оливер Кан, Хасан Салихамиджич, Херберт Хайнер и Ули Хьонес. Дори когато работиш в чужбина за известно време, ставаш още по-наясно за значимостта на Байерн. Това е един от най-големите клубове в Европа и света ”, стартира Тухел.

„ ДНК-ато на Байерн е напълно обвързвано с успехите, както и с метода, по който играеш футбол. Този тим е един от най-талантливите и най-хубави в Европа. Очаквам с неспокойствие да работя с този тим. Можеш да се бориш за всеки трофей с този тим. Това също е огромна отговорност. В последна сметка има и персонална причина да работя тук. Така съм покрай фамилията си и мястото, където съм роден. Има доста аргументи, които ме накараха да приема незабавно ”, продължи той.

„ Моментът беше неочакван. Не го чаках и нямах прелиминарен контакт. Предполагах, че ще продължа треньорската си кариера в чужбина. Първият ни диалог беше във вторник вечерта. Предизвикателството беше решаващият фактор ”, призна Тухел.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР