Байерн (Мюнхен) планира да намали броя на местата на стадион

...
Байерн (Мюнхен) планира да намали броя на местата на стадион
Коментари Харесай

Байерн планира реконструкция на “Алианц Арена” и обяви лятно турне в Япония

Байерн (Мюнхен) възнамерява да понижи броя на местата на стадион " Алианц Арена " с 2500, с цел да обособи естрада за правостоящи, като концепцията е потенциалът да се увеличи на 77 000 фенове, съобщава  " Билд ".

Все още обаче последователите на отбора към момента не са одобрили проекта, който е част и от други поправки, планувани за лятото.

В момента стадионът, който се употребява от 2005 година, може да побере малко над 75 000 фенове. За последно оборудването беше ремонтирано през 2015 година, когато потенциалът беше уголемен с над 4000 места.

Единственият стадион в Германия, който може да одобри повече гости, е " Сигнал Идуна Парк " на Борусия (Дортмунд), който  събира 81 365 почитатели.

Междувременно от Байерн оповестиха, че ще създадат азиатско турне това лято и ще посетят Япония за пръв път от 2008 година насам.

Баварците, които за последно бяха в Азия през 2017 година, с цел да посетят Китай и Сингапур, ще проведат турнето си от 24 юли до 3 август.

На 26 юли отборът ще играе на Националния стадион в Токио с конкурент, който ще бъде разгласен в допълнение. На 29 юли, още веднъж в японската столица, ще бъде мачът с локалния Кавазаки Фронтале. Байерн ще изиграе и трети мач, само че на друго място, като за него също още се търси противник.

Между 15 и 20 юли футболистите на Томас Тухел ще създадат къса подготовка в градчето Тегернзее край Мюнхен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР