Байерн Мюнхен игра с 12 души по време на двубоя

...
Байерн Мюнхен игра с 12 души по време на двубоя
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен игра с 12 души на терена, очаква се решение на ГФС

Байерн Мюнхен игра с 12 души по време на дуела с Фрайбург. Шампионът на Германия завоюва гостуването си с 4:1, само че главната вест беше куриозният миг.

Горецка откри в 58-та минута, а Петерсон в 63-та минута изравни. Гнабри вкара в 73-та минута, а в 82-та Коман направи 3:1. Забицер в последните секунди осъществя за крайното 4:1.

След третия гол на Коман обаче стана съществено комплициране, при което Байерн беше с 12 души на терена.

Корентен Толисо трябваше да бъде заменен от Никлас Зюле, само че се стигна до комплициране и французинът не напусна. Така Байерн заигра с 12 души, което бързо беше открито. Последва прекъсване на играта за няколко минути, лутане и размисъл от рефера какво да прави при такава обстановка, само че в последна сметка не последва никаква глоба за нарушилия разпоредбите отбор, а играта беше възобновена с Толисо към този момент отвън игрището.

Все отново е допустимо от Фрайбург да пуснат тъжба, а най-вероятно и Германския футболен съюз ще се заеме със случая. Преиграване или служебна загуба са вероятните разновидности, тъй като това е нарушаване на главно предписание във футбола.

Дори обаче Байерн да загуби служебно няма да има огромна смяна, тъй като и сега баварците водят безапелационно на втория Борусия Дортмунд.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР