Байерн Мюнхен и Ювентус са първите отбори, които се класираха

...
Байерн Мюнхен и Ювентус са първите отбори, които се класираха
Коментари Харесай

"Байерн" и "Ювентус" се класираха за 1/8-финалите, вижте всички резултати

" Байерн " Мюнхен и " Ювентус " са първите тимове, които се класираха за директните елиминации в Шампионската лига. Баварците разгромиха " Бенфика " с 5:2, до момента в който " бианконерите " се оправиха със " Зенит " - 4:2.

Роберт Левандовски изигра следващ мощен мач, като се регистрира с хеттрик и асистенция. Той обаче изпусна и дузпа, което му се случи за първи път в Шампионската лига. Полякът бе бегрешен в предходните си 14 осъществявания от бялата точка.

Левандовски към този момент има 28 гола в последните си 20 мача в Шампионската лига. Лерой Сане също записа името си измежду голмайсторите, а попаденията за " Бенфика " бяха маркирани от Морато и Нунез.
Снимка: Reuters
Неубедителният в Серия " А " " Ювентус " играе по радикално друг метод в Шампионската лига. " Бианконерите " позволиха първи голове за сезона в Шампионската лига, само че след триумфа с 4:2 към този момент са с четири победи и не престават в идната фаза. Точни за триумфа бяха на два пъти Дибала и по един път Киеза и Мората.

Другите резултати от късните мачове:

" Барселона " още веднъж победи минимално " Динамо " Киев, този път с гола на Ансу Фати.

.

" Лил " завоюва с 2:1 гостуването си на " Севиля " след попадения на Джонатан Дейвис и Жордан Иконе. За севилци се разписа Лукас Окампос.

" Виляреал " пък победи " Йънг Бойс " с 2:0 с голове на Капуе и Данжума и даде сериозна поръчка за осминафиналите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР