Байерн Мюнхен е в добра комуникация с клубната икона Томас

...
Байерн Мюнхен е в добра комуникация с клубната икона Томас
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен иска да поднови договора на Томас Мюлер преди Коледа

Байерн Мюнхен е в добра връзка с клубната икона Томас Мюлер за възобновяване на контракта му, което би трябвало да се случи преди Коледа, оповестява списание " Шпорт Билд ". Според медията двете страни би трябвало да се обвържат с нов договор до края на юни 2025 година.

34-годишният Мюлер е прекарал цялата си професионална кариера в Байерн. Наскоро той съобщи, че желае да продължи да играе на най-високо равнище и откакто изтече договорът му в края на този сезон и малко евентуално той да държи да направи това в различен тим.

Ръководителите на Байерн не пестят суперлативи за Мюлер, който към този момент не е непрекъснат титуляр в състава, само че остава доста значим и известен състезател. Президентът на клуба Херберт ХХайнер сподели, че желае Мюлер да се обвърже с Байерн до края на кариерата си. Спортният шеф Кристоф Фройнд съобщи след успеха над Манчестър Юнайтед в Шампионската лига с 1:0 " това е специфична обстановка за Томас, само че сме в положителни диалози. Той се отнася извънредно професионално към клуба ".

На крилото Лерой Сане, който има контракт до 2025, също ще му бъде препоръчан нов контракт. " В един миг ще седнем и ще намерим решение. Но има време. В момента повече ме интересува какво става на терена, не в офисите ", сподели националът. " Аз играя тук от 2020. Чувствам се добре и правя оценка обстоятелството, че клубът желае да продължи контракта ми. Това ме прави благополучен. Разбира се, първо ще приказвам с Байерн ", сподели Сане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР