Баскетболният шампион на България Левски Лукойл продължава със своята инициатива

...
Баскетболният шампион на България Левски Лукойл продължава със своята инициатива
Коментари Харесай

Шампионът Левски Лукойл продължава с инициативата Играй баскетбол, бъди умен

Баскетболният първенец на България Левски Лукойл продължава със своята самодейност "Играй баскетбол, бъди интелигентен ", оповестяват от клуба. Днес Веселин Веселинов и Божидар Аврамов посетиха 95 СОУ "Проф. Иван Шишманов ".

Децата играха баскетбол с лъвчето и амулет на Левски Лукойл - Лъвский. Малчуганите попиваха и от различен собствен обичан воин - гардът на националния тим и на първенците Божидар Аврамов, който изясни какъв брой значимо е с изключение на да се тренира, да се заляга над уроците.

"Спортът е до време. Когато аз прекосих през тежка травма, си дадох сметка за доста неща. Ние би трябвало сме готови за живота, отвън залата, а образонието е от изключителна значимост ", съобщи Аврамов, който беше придружаван от досегашния водач на Левски и нееднократен първенец на България Веселин Веселинов, понастоящем, тийм управител на клуба. Веселинов раздаде билети на дребните за идното домакинство на отбора от втората фаза на шампионата за Купата на ФИБА-Европа в сряда (12 декември) против израелския Нес Циона в зала "Универсиада ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР