Баскетболният Рилски спортист потвърди официално раздялата със старши треньора Людмил

...
Баскетболният Рилски спортист потвърди официално раздялата със старши треньора Людмил
Коментари Харесай

Рилски спортист обяви раздялата с Хаджисотиров

Баскетболният Рилски състезател удостовери публично раздялата със старши треньора Людмил Хаджисотиров. Още след изиграването на последния мач от серията за бронзовите медали в Националната баскетболна лига за мъже против ЦСКА Хаджисотиров самичък разгласи, че ще напусне клуба.

" Стана ясно, че след дългогодишно съдействие пътищата на Рилски състезател и Людмил Хаджисотиров - Удо се разделят. Специалистът пристигна в Рилски състезател през лятото на 2012 година като асистент на старши треньора Росен Барчовски.

В интервала от 2012-а до 2016 година двамата реализират много триумфи, като несъмнено най-големият тогава е спечелването на Купата на България ", написаха от отбора от Самоков на формалния си уебсайт.

" Преди това, с този треньорски екип отпред, клубът играе край в Балканската лига, печели едно трето място в същия шампионат, както и две трети места в шампионата на България и три трети за Купата на страната. През 2016 година Людмил Хаджисотиров заменя Росен Барчовски на поста старши треньор в Рилски състезател.

За всичките години с Людмил Хаджисотиров отпред, клубът завоюва три Купи на България, две Суперкупи, игра два финала в шампионата и завоюва три пъти бронзовите медали в шампионата. Отделно, тимът приключи веднъж трети в Балканската лига, игра няколко следващи сезона в шампионата за Купата на ФИБА Европа, като веднъж съумя да премине и груповата фаза в конкуренцията ", прибавят от клуба.
 Удо: Ясно беше, че Рилски състезател ще допусне загуба
Удо: Ясно беше, че Рилски състезател ще допусне загуба

Удо: Ясно беше, че Рилски състезател ще загуби

" Ръководството на БК Рилски състезател благодари на Людмил Хаджисотиров за положителната взаимна работа през всичките тези години и му пожелава триумф в бъдещите инициативи ", приключва позицията на самоковци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР