Баскетболистите Лука Дончич и Дуайт Пауъл от Далас Маверикс дариха

...
Баскетболистите Лука Дончич и Дуайт Пауъл от Далас Маверикс дариха
Коментари Харесай

Лука Дончич и Дуайт Пауъл дариха $500 000 за борба с коронавируса

Баскетболистите Лука Дончич и Дуайт Пауъл от Далас Маверикс подариха 500 хиляди $ на клубната фондация, които ще бъдат дарени за подкрепяне развъждането на децата на медицинските чиновници, ангажирани в битката с ковид, заяви притежателят на отбора от НБА Марк Кюбан.

Средствата са предопределени за здравните служащи, които се борят непрекъснато с пандемията от COVID-19, в болница " Паркланд " и в медицинския център на Тексаския югозападен университет.

" Не можем да изкажем благодарността си към медицинските служащи за напъните, които влагат за лекуването на пациентите. Те слагат общото богатство пред своето. Благодаря на Лука и Дуайт, че се включиха в самодейността за подкрепяне на медицинските служащи, които вършат всичко допустимо, с цел да запазят здравето на нашата общественост ", съобщи Кюбан.
В НБА има 10 доказани случая със инфектирани играчи с ковид, петима от които са известни - Руди Гобер и Донован Мичъл от Юта, Кевин Дюрант от Бруклин, Кристиан Ууд от Детройт и Бостън и Маркъс Смарт от Бостън. Засегнати от вируса са още трима неназовани баскетболисти от Бруклин, както и двама от Лос Анджелис Лейкърс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР