Бащата се моли просто да са избягали Интерпол ще издирва

...
Бащата се моли просто да са избягали Интерпол ще издирва
Коментари Харесай

Интерпол ще издирва майката и двете деца, които изчезнаха безследно в Истанбул

Бащата се моли просто да са избягали

Интерпол ще търси с жълта бюлетина Елена, Сияна и Кристиян - майката и двете деца, които изчезнаха безследно в Истанбул на 27 август. Флагман.бг описа за смущаващия случай, базирайки се на бащата Станислав Станев.

Той безрезултатно търси към този момент пет дни околните си. Твърди, че управляващите в Турция не са му обърнали задоволително внимание. Според обяснението му брачната половинка му, която е от Беларус, само че имала и българско поданство. Тя злязла от хотела с децата им към 19:30 часа. Обяснила, че отива на къса разходка, след което потънала вдън земя. 

Стенли помоли подпомагане в обществените мрежи. Той се надява дамата просто да му се е разсърдила и да е избягала. Категоричен е обаче, че не са се карали. Дори в противен случай - имали са страхотна отмора.

„ Mоля се на Господ тя да ми се е разсърдила и да е избягала от мен с децата. Дано са живи и здрави. Но въпреки всичко трима души не се отвличат, не изчезват по този начин елементарно. Ако другото се е случило, аз няма да устоя. Няма да мога да преодолея тази загуба и няма смисъл повече да пребивавам “, сподели той.

От Външното ни министерство потвърдиха, че са в контакт с бащата и му оказват подпомагане: 

„ Установен е контакт и с Генерално консулство на Беларус в Истанбул, чиято гражданка е брачната половинка на господин Станев. Министерството на външните работи и Генералното консулство на Република България в Истанбул ще продължат да спомагат в границите на своите пълномощия в процеса на изясняване на проблема и за обезпечаване на безвредно завръщане на децата в България “, показаха от Министерство на външните работи.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР