Бащата на убитата в бургаския квартал Меден рудник 11-годишна Никол

...
Бащата на убитата в бургаския квартал Меден рудник 11-годишна Никол
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Приятели на бащата на убитата 11-годишна Никол зоват за публична екзекуция на малкия Иван, ще става страшно!

Бащата на убитата в бургаския квартал " Меден рудник " 11-годишна Никол е държал доста на детето си. Само преди няколко месеца тя е била на посетители в Лондон при Любомир, което се вижда от профила на мъжа в обществената мрежа. Въпреки че той е на доста километри от момиченцето, двамата остават доста близки. Любомир постоянно е качвал фотоси с детето си освен от визитите й при него, само че и от пътувания из страната. Двамата са ходили из Пловдив, който е и роден град на мъжа, а една от дестинациите им предишното лято е бил Несебър. Двамата са разгледали и пясъчните фигури в Бургас. От страницата му в обществената мрежа проличава, че той и за момент не е спирал да обръща внимание на детето си, засипвайки Никол с дарове, водейки я на картинг, боулинг и бивайки до нея постоянно, когато може.




Месец преди щерка му да бъде убита, в живота на Любомир е имало ужасно събитие. Той е качил фотоси на неговата халка и тази на обичаната си, като даже е разгласил обща тяхна фотография, доказваща, че двамата са се обрекли на съюз до края на живота си.




В профила си в интернет Любомир не е изпадал в тиради след гибелта на детето си. Той просто е сменил профилната си фотография с черна лента и е написал " Сладката ми Никол си отиде ", без даже да загатва, че момиченцето е било брутално убито от друго дете.


Под фотографията не стопират да валят съболезнования от близки и другари, които се пробват да дадат сили и кураж на Любомир в най-тежкия му миг. Някои от тях доближават до крайности и даже зоват за обществена екзекуция на дребния Иван, лишил живота на 11-годишното дете.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР