Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, каза мнението си

...
Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, каза мнението си
Коментари Харесай

Усик или Джошуа? Ето отговора на татко Фюри

Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, сподели мнението си по отношение на това кой би дал на сина му по-тежката борба всред Олександър Усик, и дългогодишния английски противник, Антъни Джошуа. Въпреки непрекъснатите клюки за борба с Усик или Ей Джей, Циганския цар към момента не е стъпил на кръга с нито един от двамата противници.

Феновете обаче ще се надяват, че първенецът на WBC ще се бие с най-малко един от двамата през идната година, при изискване че Фюри победи Франсис Нгану в идната му кросоувър борба.

В изявление в YouTube канал за безвъзмездни залози, Джон Фюри подцени всяка опция Усик или Джошуа да основат проблеми на сина му на кръга, потвърждавайки, че единственият човек, който заслужава да бъде избран като същински противник на Тайсън Фюри, е Дионтей Уайлдър и той „ към този момент го е бил три пъти “.

„ Джошуа или Усик? Няма никаква бинтка, двамата даже не могат да се бият. От това, което видях, Тайсън би си играл с тях. Просто не са задоволително положителни. Има равнища в тази игра, казвал съм го и преди, те са тук долу, а Тайсън е тук горе. Той ще го потвърди, не го споделям единствено тъй като съм му татко или тъй като е международен първенец, споделям го, до момента в който всичко се натрупва, той просто е прекомерно добър за тях “, разгласи Джон Фюри.

„ Освен в случай че не видя някого, който е невероятен, аз ще бъда първият, който ще ви уведоми, ще кажа „ чакайте, това е неговият зложелател, това е неговият сътрудник в танците. Засега не виждам подобен “.

Преди Фюри да може да мисли за борба с някой от двамата, той би трябвало първо да победи Нгану, против който се изправя в Рияд, Саудитска Арабия на 28 октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР