Бащата на Новак Джокович – Сърджан защити сина си и

...
Бащата на Новак Джокович – Сърджан защити сина си и
Коментари Харесай

Бащата на Новак намекна за отказване от тениса! Надал също взе отношение

Бащата на Новак Джокович – Сърджан отбрани сина си и го дефинира като на австралийските управляващи да не го позволен до Australian Open, защото не е имунизиран. Той загатна, че това може да откаже сина му от тениса.

„ Възможно е богатият свят да не разреши на сина ми да продължи да играе тенис. След като не му разрешат да играе в Австралия, чакаме да завоюва 21-ия си трофей от Големия шлем на Ролан Гарос “, сподели Сърджан Джокович.

В същото време коментар за сагата към Джокера си разреши да направи различен популярен тенисист - Рафа Надал. 

" По някакъв метод ми е мъчително за него. Но въпреки това той бе наясно с изискванията от дълго време и самичък взе своето решение. Всеки е свободен да вземе своето решение, само че и да си носи следствията ".

" Случващото се не е положително за никого, само че не мога да имам мнение за всичко, тъй като нямам всички елементи. Ситуацията е неприятна, само че през последните две години доста фамилии минаха през доста тежки времена поради пандемията. Мисля, че е обикновено, че хората в Австралия са ядосани от случая, тъй като те претърпяха доста тежки локдауни, доста хора не можеха да се приберат вкъщи. Мога да кажа единствено едно - аз имам вяра в това, което медицинските експерти споделят. Щом те споделят, че би трябвало да се имунизираме, значи би трябвало да го създадем. Това е моята позиция ", разяснява Надал.

" Ако си имунизиран, няма проблем да играеш тук. Това е единственото ясно нещо. За другото не желая да давам мнение, тъй като нямам цялата информация. Според мен светът страда прекалено много, с цел да не следва разпоредбите. Ако той искаше, можеше да играе в Австралия без проблем. Той избра различен път. Разбира се, че не ми харесва протичащото се ", добави испанецът. 

Днес Матадора записа победа в първия си мач на сингъл от август насам след триумф над литовеца Рикардас Беранкис на подгряващия шампионат в Мелбърн, след което бе запитан за обстановката с Джокович.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР