Бащата на Меган Маркъл – Томас, заяви, че принцеса Даяна

...
Бащата на Меган Маркъл – Томас, заяви, че принцеса Даяна
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл хвърли бомба, намеси покойната принцеса Даяна в свадата си с дъщеря си!

Бащата на Меган Маркъл – Томас, съобщи, че принцеса Даяна е щяла да се отврати от метода, по който щерка му се държи с него, написа jenata.blitz.bg.

74-годишният човек, който трябваше да заведе дъщеряси до олтара, където да я съобщи на принц Хари, не беше поканен на церемонията, откакто се съгласи да съобщи персонални фотоси на папараци. В изявление за една от международните медии, Томас декларира: „ Принцеса Даяна щеше да се отврати от метода, по който Меган и кралското семейство се отнасят с мен. Коментарите на Томан за майката на принц Хари, несъмнено ще го разтроят, само че той добави: „ Не ме интересува даже и Хари в никакъв случай да не ми проговори, ще оцелея. ”.

Томас към момента страда от обстоятелството, че щерка му не желае да поддържа връзка с него. Преди време той даже съобщи, че ще получи сърдечна офанзива и точно Меган ще е виновницата за нея. Той се страхувва ще, щерка му ще се промени от новия си кралски статут и няма да има никакъв късмет двамата да се помирят.

„ Ако Меган не ми проговори в никакъв случай още веднъж, не знам по какъв начин ще продължа напред, сърцето ми се къса ”, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР