Бащата на Ейми Доудън сподели сърдечно съобщение с дъщеря си,

...
Бащата на Ейми Доудън сподели сърдечно съобщение с дъщеря си,
Коментари Харесай

Строго звездата Ейми Доудън споделя очарователно съобщение от баща си след здравна актуализация

Бащата на Ейми Доудън показа сърдечно известие с щерка си, откакто тя издаде „ невъобразима “ актуализация за здравето си.

The 33-годишната звезда от Strictly Come Dancing разкри, че тази седмица „ няма доказателства за заболяването “, откакто беше диагностицирана с рак на гърдата през 2023 година В Instagram, разяснявайки „ най-голямото достижение “ на танцьорката, Ричард Доудън сподели на щерка си какъв брой горделив е да бъде неин татко.

Той написа: „ Как да стартира да показвам насладата си да чуя това... Вие се изправихте пред това с огромна храброст - моята горделивост не може да се опише с думи. Не единствено трябваше да се справите с това извънредно заболяване, само че вие се стремите да повишите осведомеността, като употребявате платформата си, с цел да помагате на другите. Завинаги горделив, че съм ваш татко. "

Публикувайки отговора на татко си в личния си акаунт в Instagram, Ейми показа редица плачещи емотикони дружно със личния си коментар, който гласеше: „ Ти ми даде храброст. Беше ми мъчно да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР