Бащата на 20-годишния нападател на БарселонаАнсу Фати - Бори Фати

...
Бащата на 20-годишния нападател на БарселонаАнсу Фати - Бори Фати
Коментари Харесай

Бащата на Ансу Фати критикува Барселона и Чави

Бащата на 20-годишния нападател на БарселонаАнсу Фати - Бори Фати се изрече остро за актуалната обстановка на сина му в каталунския клуб.

" Когато Барселона беше доста по-зле, в сравнение с сега, те принудиха Ансу да се върне от травма, с цел да играе. Искаха Ансу да направи хората щастливи още веднъж. Сега, когато е на 100 % здрав и подготвен, никой не желае Ансу? Да не би да е не запомнил по какъв начин да играе футбол или какво. Матеу Алемани ми споделя, че Барселона има вяра доста в Ансу. Жорже Мендеш, че Ансу няма да напусне клуба. Но аз мисля за бъдещето. Мендеш ми сподели, че в последните две години, е имало огромни оферти, само че Барселона не е желал да го продаде.

Попитайте Чави за какво Ансу не играе. Аз нямам отговор. Чави желае Ансу да работи крепко и той го прави. Чувствам се отчаян като татко. Просто споделям - дайте му опция. Алемани ми споделя, че Ансу е част от наследството на клуба. Като татко, аз съм споделил на Ансу, че е по-добре да напусне, само че той не е склонен с мен и желае да остане ”, съобщи Бори Фати пред “Кадена Копе ” във връзка сина си, който е считан за един от най-големите млади гении на Барселона, а клубът му даде екипа с номер 10, който носеше Лионел Меси, след раздялата с именития аржентинец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР