Бащата на 14-годишния Денис, който бе задържан за убийството на

...
Бащата на 14-годишния Денис, който бе задържан за убийството на
Коментари Харесай

Бащата на Денис от Варна: Цялата махала знае колко добро дете е. Редовно цепи дърва и хвърля боклука на възрастни хора

Бащата на 14-годишния Денис, който бе арестуван за убийството на 53-годишен скитник във Варна, съобщи, че не има вяра във виновността на своя наследник.

" Той е доста положително момче. Цялата махала го знае. От учебно заведение се прибира, аз го взимам. Учудих се, когато служителите на реда пристигнаха. Казах си " какво търсят те тук? ". Никога за толкоз година не е идвал в нашия дом служител на реда. Ако желаете слезте без мен скришно в махалата и питайте за сина ми, за жена ми, за мен. Денис помагаше на остарели хора, цепеше дърва, хвърляше им боклука ", сподели Живко Живков, който добави, че несъмнено е единственият в цялата ромска махала във " Владиславово "  с три деца на учебно заведение. " Работя в строителството. Държа на възпитанието на децата си, държа те един ден да си имат специалности ", сподели той и добави, че с жена му доста желаят да видят сина си, само че до този миг не им разрешават.



Майката и бабата на другото задържаво момче - 13-годишният Камен, също обявиха, че детето е положително и че не имат вяра да е съпричастно към сходно закононарушение. Те разкриха, че на 20 януари то се прибрало вечерта, поискало да хапне, пуснало си тв приемника, а по-късно легнало да спи.

Близките на двете деца са безапелационни, че те нямат мобилни телефони.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР