Бащата, дядото и чичото на починалото в катастрофа дете остават

...
Бащата, дядото и чичото на починалото в катастрофа дете остават
Коментари Харесай

Саморазправата с шофьора в Прилеп включва и нож

Бащата, дядото и чичото на умрялото в злополука дете остават в ареста по следствието за гибелта на водача на товарен автомобил в село Прилеп през вчерашния ден .

Вчера 7 мъже от котленското село Градец бяха арестувани след. Останалите четирима са разпитани и освободени. Задържаните мъже са отведени в РПУ в Сунгурларе. Самият сигнал за протичащото се е подаден на тел.112 от сателит на пребития водач, който съумя да избяга от селото. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Смъртта на лидера на товарния автомобил е породена от кръвозагуба в резултат на прободна рана в крайници, заяви БНР. Административният началник на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев удостовери, че е открита една прободна рана в региона под бедрото с доста изобилен кръвоизлив.

Прокуратурата ще бъде безкомпромисна в този случай и " няма да допуснем, нито ще толерираме прояви на улично правораздаване ", добави Чинев.

Близо 20 поданици на село Градец са се струпали на мястото на случая, при който на място почина 6-годишно дете, вследствие от удара на товарния автомобил. Засега няма данни за превишена скорост, а се допуска, че злополуката е провокирана от неочакваното изскачане на детето на пътя.

Компанията от Градец е чествала в Прилеп. Близките на починалото дете са заети в дърбодобива.
 Полицията организира акция в Сунгурларе след нещастието в с. Прилеп
Полицията организира акция в Сунгурларе след нещастието в с. Прилеп

Проверяват престъпни лица, пияни и дрогирани водачи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР