Баща в Колорадо беше убит, след като се сблъска с предполагаеми крадци на скутери в двора

...
Полицията в Колорадо разследва, след като мъж беше смъртоносно прострелян,
Коментари Харесай

Полицията в Колорадо разследва, след като мъж беше смъртоносно прострелян, докато се опитваше да се намеси в предполагаема кражба от собствения му двор.

Полицията каза в съобщение за новини, че е съобщено за стрелба на Аврора, улица Париж в Колорадо, в квартал Дел Мар Парк в града около 4:39 ч. сутринта местно време в сряда. Отзовалите се полицаи открили в дома си 49-годишен мъж с огнестрелна рана. Полицията и други спешни лица предприеха животоспасяващи мерки, но мъжът, който не е идентифициран, почина на място.

В съобщението се казва, че разследващите полицаи са открили, че мъжът и синът му са се събудили, когато са чули двама души, за които се твърди, че крадат скутери, паркирани в задния двор на къщата им. Бащата и синът се изправиха срещу заподозрените, за които се твърди, че са потеглили с откраднатите скутери. Бащата и синът преследвали предполагаемите крадци с пикап, а по возилото е стреляно.

Полицията каза, че бащата и синът са се върнали у дома. След това превозно средство мина пред къщата и изстреля няколко изстрела в къщата. Така мъжът е бил смъртоносно ранен, съобщиха от полицията.

Разследващите идентифицираха множество сцени, свързани с инцидента, които включват дворове в квартала, където са открити скутерите.

Заподозрените не са идентифицирани, но полицията каза, че не вярва в това е заплаха за обществото.

Всеки, който има някаква информация, се моли да се свърже с Metro Denver Crime Stoppers на 720.913.STOP (7867).

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР