Баща от Тексас беше арестуван, след като беше открит пистолет в раницата на 3-годишен ученик, съобщи полицията

...
Мъж от Сан Антонио беше арестуван във вторник, след като
Коментари Харесай

Мъж от Сан Антонио беше арестуван във вторник, след като учител откри пистолет в раницата на 3-годишното дете на мъжа в предварителен център в Сан Антонио, съобщи полицията.

Полицейски служител в парка извън дежурството, осигуряващ охраната в центъра, се е свързал с градските полицаи, когато оръжието е намерено във вторник сутринта, каза полицията в Сан Антонио.

Бащата на детето, 35-годишният Пийт Робълс, беше арестуван по обвинения в застрашаване на детето и детето беше поставено под закрила на Службата за закрила на детето, каза полицията.

Роблес беше държан в затвора на окръг Бексар. Към сряда следобед той не е имал посочен адвокат и разпоредителното му изслушване е насрочено за 12 септември, показват съдебните протоколи.

„Този ​​инцидент подчертава важното сътрудничество между училищния факултет и персонала на правоприлагащите органи. Бяха предприети бързи действия за справяне със ситуацията и извършване на арест“, каза началникът на полицията в Сан Антонио Уилям МакМанус в съобщение за медиите. „В момента няма заплахи за безопасността на училището и неговите ученици.

„За да осигури допълнителна увереност, (полицията) ще поддържа засилено присъствие на униформени в училището в обозримо бъдеще.“

Разследването на инцидента е активно и са възможни още арести и обвинения, съобщиха от полицията.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР