Баща от Индиана, който загуби най-малкия си син от свръхдоза

...
Баща от Индиана, който загуби най-малкия си син от свръхдоза
Коментари Харесай

Баща от Индиана, който загуби най-малкия си син от фентанил, се кандидатира за Конгреса, за да сложи край на трагедиите на граничната криза

Баща от Индиана, който загуби най-малкия си наследник от свръхдоза фентанил, се кандидатира за Конгреса, с цел да постави завършек на нещастия като тази това сполетя фамилията му, което той упреква непосредствено за утежняването на граничната рецесия при президента Байдън.

В изявление за Fox News Digital, Джеймисън Кериър, локален предприемач, който в никакъв случай не е заемал изборна служба, разказа себе си като „ новобранец, доколкото е допустимо да бъдеш “ и изрази мотивацията си да се оправи с рецесията, с която съгласно него прекалено много фамилии в цялата страна са били принудени да се сблъскат.

„ Това ще бъде преди две години, на 15 април, когато загубихме Джоуи “, сподели Кариър пред Fox. „ Над 300 американци умират всеки ден от отравяне с фентанил. Ако един аероплан падаше всеки ден, щяхме да спрем всичко и да го изправим. За страдание, не сме виждали това възприятие за неотложност с това и по тази причина съм бягане. "

Бизнесменът от Индиана и републикански претендент за Конгрес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР