Баща на ученик, убит през 2018 г. по време на

...
Баща на ученик, убит през 2018 г. по време на
Коментари Харесай

Протест: Баща на застрелян ученик се покатери върху кран край Белия дом

Баща на възпитаник, погубен през 2018 година по време на една от най-тежките стрелби в американско учебно заведение, през днешния ден се покатери на кран покрай Белия дом, с цел да призове американския президент Джо Байдън да работи против огнестрелните оръжия, съобщи Франс прес.

" 45 000 души бяха убити с огнестрелни оръжия, откогато вие отговаряте за тази страна ", се четеше на огромен транспарант, който разпъна Мануел Оливър от крана, на който той се покатери в центъра на американската столица. На транспаранта имаше и рисунка на сина му, погубен навръх същата дата преди четири години.

На 14 февруари 2018 година някогашен възпитаник на гимназия в Паркланд във Флорида влезе в учебното заведение с полуавтоматично оръжие и простреля 17 души. Ранени бяха петнайсетина.
Днес в деня на трагичната годишнина за семейство Оливър майката на убитото момче придружаваше във Вашингтон бащата. Тя застана до крана на който се бе качил брачният партньор й, и показа пред публицистите, събрали се там, че към момента усеща болката поради мъртвото си дете. " Усещам я на всички места, само че това ни кара да създадем нещо против огнестрелните оръжия ", сподели Патриша Оливър, до момента в който в последна сметка брачният партньор й реши да слезе от крана. После той беше арестуван от полицията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР