Баща на 14 годишен юноша помогна да бъде заловен опасен

...
Баща на 14 годишен юноша помогна да бъде заловен опасен
Коментари Харесай

Баща помогна за залавянето на опасен педофил на автогарата в Сандански

Баща на 14 годишен младеж оказа помощ да бъде хванат рисков педофил на автогарата в Сандански. Пред локални медии той споделя, че до момента в който е изпращал детето си, което учи в София е забелязал на автогарата възрастен мъж да снима сина му.

„ Спуснах се към него, ударих му един пестник и му взех телефона. Защо снимаш, го попитах, а той гледа като неуравновесен. Прегледах телефона му и напряко онемях. Беше цялостен със фотоси на дечица. Съпругата ми повтаряше да викнем полиция неотложно, аз бях толкоз сърдит, че в случай че не беше тя не знам какво щях да направя “, признава бащата. Той е засегнат от реакцията на другите родители.  

„ Не се намесиха, не знам, гледаха от страни.., а вътре имаше и техни деца. Дойдоха служителите на реда, свалихме багажа му от автобуса и като го прегледаха вътре имаше два ножа и спрейове, с които очевидно е желал да навреди на децата. Разбрах, че се споделя Шукри от Гоце Делчев и към този момент е бил задържан за сходно действие ", споделя съобразителният родител. По думите му случката би трябвало да бъде предизвестие към другите родители, а полицията следва да бъде безкомпромисна към такива хора, които за момент могат да преобърнат живота на едно дете.   

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР