Баща на 10-дневно бебе се опита да сложи край на

...
Баща на 10-дневно бебе се опита да сложи край на
Коментари Харесай

Драма: Мъж се простреля в главата, след като жена му го заряза с бебе на 10 дни

Баща на 10-дневно бебе се опита да постави завършек на живота си, като се простреля в главата с газов револвер. Драмата се разиграла в понеделник в късния следобяд в дупнишкото село Дяково.

Младият мъж решил да постави завършек на живота си, откакто дамата, която го е дарила със наследник, го напуснала и оставила 10-дневното им бебе на грижите на него и майка му. Под голям срес той се напил, извадил газовия си револвер, опрял го зад едното си ухо и стрелял. Патронът пробил черепа му.

Свидетели на опита му за самоубийство станали татко му и сестра му, които се пробвали да го разубеждят да не протяга ръка на живота си и че всички ще му оказват помощ да отгледа детето. Въпреки молбите им той натиснал спусъка. Близките му потърсили помощ на тел 112. От главата на мъжа шуртяла кръв. Линейка на Спешен център – Дупница пристигнала за броени минути до село Дяково. Прострелялият се мъж е настанен в болница.

Няма заплаха за живота на самопрострелялия се пациент. Аз участвах в интервенцията. Патронът е пробил черепа му, само че не е засегнал мозъка”, съобщи за „ Струма” хирургът доктор Б. Дашков.

На място са пристигнали и криминалисти от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Дупница. Образувано е досъдебно произвеждане по случая. Разпитани са околните на младия мъж за случилото се. От показанията им е станало ясно, че той изживява тежко бягството на дамата, с която живеел на фамилни начала и се притеснявалкак ще се оправи с развъждането на бебето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР