Баща и син бяха задържани, след като откраднали около 200

...
Баща и син бяха задържани, след като откраднали около 200
Коментари Харесай

Крупният обир в Поморийско: Откраднатите около 200 000 лв. били скрити в приземно помещение

Баща и наследник бяха арестувани, откакто откраднали към 200 000 лв. от къща в поморийското село Бата. Сигналът за крупната кражба е подаден на 25 март. Полицията съумява да арестува двамата обвинени в хотел, а в хода на претърсванията излиза наяве, че двамата са съпричастни и към други закононарушения, сподели в ефира на NOVA Щелиян Димитров, представител на Районната прокуратура в Бургас.
 
" След формиране на наказателното произвеждане с дейното присъединяване на прокуратурата и органите на Министерство на вътрешните работи са осъществени дейности по следствие. Лицата са хванати в помещение в Бургас. У тях е открита част от паричната сума, която са откраднали по-рано. Анализ на доказателствата сочи, че мъжете са следили мястото, откъдето са направили кражбата. В деня на действието те са изчакали притежателите на парцела да го изоставен. Откраднатите пари са съхранявани в приземно помещение в жилищна постройка ”, добави представителят на прокуратурата.
 
Той посочи, че единият от арестуваните е разследван и за друга кражба - на 50 000 лв.. На този стадий мъжът не е притеглен като обвинен по производството, само че е съпричастен към него, сподели още Димитров.
 
По думите му, когато бъде открит цялостният размер на отмъкнатата в края на март сума и следствието завърши, парите ще бъдат върнати на притежателя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР