Баща благодари на млада учителка от Сливен с писмо до

...
Баща благодари на млада учителка от Сливен с писмо до
Коментари Харесай

С писмо до министъра на образованието баща благодари на млада учителка, помагала на сина му

Баща благодари на млада учителка от Сливен с писмо до министъра на образованието и науката Сашо Пенов.

Господинка Ангелова от Основно учебно заведение „ Елисавета Багряна “ е пособия на неговия наследник, който е със специфични просветителни потребности, да развива говорната си тирада.

„ В дните след Коледа бяхме на отмора във Велинград. В продължение на 4 дни тя отделяше по 3 - 4 часа да се занимава с нашия наследник. Използваше рисунки и игри, с цел да помогне и да сътвори комфорт и наслаждение през ваканцията му. Отдели от своето време през почивката си, с цел да се занимава с изцяло непознато дете “, споделя Николай Денчев в писмото си до министъра на образованието и науката.

„ Това беше изцяло безплатна самодейност. Благодарност и реверанс пред това младо момиче, което занапред прохожда в тази сложна и благородна специалност на логопед, за която се изисква доста сърце, душа и най-много самообладание и състрадателност “, написа още той.

Господинка Ангелова е на 25 години и е начален преподавател. Предстои ѝ да се дипломира и като магистър-логопед в ПУ „ Паисий Хилендарски “. Категорична е, че желае да продължи да работи с деца със специфични просветителни потребности.

„ Те не трябва да бъдат отхвърляни, а обществото би трябвало се отнася с повече схващане и приемливост “, сподели младата учителка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР