Бързо производство срещу 19-годишния Али М. от село Пет могили

...
Бързо производство срещу 19-годишния Али М. от село Пет могили
Коментари Харесай

Издирват третия човек в колата, която се вряза в полицейски микробус при гонка

Бързо произвеждане против 19-годишния Али М. от село Пет могили е образувала Районната прокуратура в Девня, който незаконно пречил на орган на властта да извърши отговорностите си. Престъплението на 19-годишния юноша се санкционира с отнемане от независимост до 3 години и санкция от 500 до 2000 лв., оповестяват от Апелативна прокуратура - Варна.

Вчера към 11:00 часа Али М. карал автомобила на татко си. Инцидентът е станал на входа на село Генерал Колево. Служители на реда подали сигнал за прекъсване и осъществяване на инспекция на лидера. Шофьорът траял придвижването си и се наложило да бъде преследван от полицейски екип с микробус „ Фиат Ивеко “. Въпреки подадения звуков и светлинен сигнал, Али М. не се подчинил. В края на селото той направил пътно-транспортно произшествие, при което се врязал в полицейския микробус. След случая е открито, че Али М. в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на МПС. Двамата му спътници побегнали в опит да се укрият. Полицейският екип отправил предизвестие към бегълците да спрат. След това един от чиновниците създал два изстрела със служебното си оръжие. Един от младежите – 17-годишният Осман, който е брат на неправоспособния лидер, бил ранен. Настанен е в болница без заплаха за живота.

Продължава издирването на третия участник, който също е от село Пет могили. Под управлението на Районната прокуратура в Девня следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура във Варна проверява дейностите на служителя на реда, създал изстрелите против беглеца, с които предизвикал лека телесна щета на 17-годишния Осман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР