Бързата реакция при кризисни и аварийни ситуации тренираха за първи

...
Бързата реакция при кризисни и аварийни ситуации тренираха за първи
Коментари Харесай

Съвместна тренировка на ВВС и Столична община за бърза реакция при кризи

Бързата реакция при спешни и спешни обстановки упражняваха за първи път взаимно екипите на Военновъздушните сили и на Столичната община.

Това е първото сходно обучение, а задачата му е да увеличи подготовката на участниците за дейности в действителни обстановки, в които от основно значение е бързината и времето. Основната задача беше товаренето на профилирана техника и провеждането на подготвителен полет.

" Първият стадий от тренировката ще бъде отработен с два военнотранспортни самолета " Спартан ", след натоварването ще правим подготвителен полет до летище " Безмер ", с цел да може в полет сътрудниците от Столична община да почувстват резултата на полета, а надлежно нашите екипажи да свикнат с натоварването на самолета ", съобщи полк. Филип Ангелов, пълководец на авиобаза " Враждебна ".



" Вторият стадий на образованието - с два военнотранспортни самолета " Спартан " ще пристигнем с техника, екипите, които незабавно би трябвало да се включат в учението, ще пристигнем на летището в Тиват, след което се разпростира лагер ", сподели Красимир Димитров, шеф на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ", Следствен отдел към окръжна прокуратура.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР