Барселона вече договори една от младите звезди на бразилския футбол

...
Барселона вече договори една от младите звезди на бразилския футбол
Коментари Харесай

Барселона иска да привлече Меси

Барселона към този момент контракти една от младите звезди на бразилския футбол – Виктор Роке, само че все пак, може да притегли още една от перлите на Палмейрас.

Става въпрос за Ещевао Уилиан Алмейда де Оливейра Гонсалвеш, който в Бразилия назовават Месиньо. Агентът на 16-годишния  гений е Андре Кюри, който съставлява и Витор Роке.

„ Месиньо е доста добър, той е топ. Вече приказвах с Барса за него преди няколко години и техническият офис го държи под око “, сподели Кюри. През годините той може да бъде един от тримата най-хубави в света. Той играе доста сходно на Лео (б.р. Меси), левият му крайник е по-силен, има положителни умения един на един, само че ние желаеме да го назоваваме Ещевао, а не Месиньо “, сподели Кюри в изявление пред „ Mundo Deportivo “, като избра да се заобикалят сравненията на бразилеца с Лионел Меси.

Андре Кюри напомни, че поддържа положителни връзки с актуалният състезателен шеф на Барса Деко, тъй като точно Кюри оказа помощ на Деко при идването му в Европа когато бе футболист.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР