Барселона спечели с 2:0 домакинството си на Кадис от 22-ия

...
Барселона спечели с 2:0 домакинството си на Кадис от 22-ия
Коментари Харесай

Барселона не сбърка срещу Кадис за седма поредна победа в Ла Лига

Барселона завоюва с 2:0 семейството си на Кадис от 22-ия кръг и записа седма поредна победа в Ла Лига. С триумфа каталунците възвърнаха задатъка си 8 точки пред Реал Мадрид на върха в класирането.
Барса реши всичко в мача с два кинжални удара в самия завършек на първото полувреме. В 43-ата минута. Феран направи прословут самостоятелен пробив и качи топката на главата на Роберт Ледандовски. Ударът на поляка бе избавен от Ледесма, само че Серхи Роберто не сбърка при добавката. Малко по-късно домакините удариха за повторно. С майсторско осъществяване от границата на наказателното поле Левандовски матира стража на гостите. Това бе 15-и гол за поляка от началото на сезона.

През втората част Барса смъкна оборотите, като Шави извади от игра част от звездите си, с цел да ги резервира за идната огромна борба с Манчестър Юнайтед. Каталунците гостуват на " Олд Трафорд " в четвъртък в реванш от Лига Европа, а първият мач приключи 2:2.

След загубата Кадис остана над чертата, само че през днешния ден може още веднъж да се озове в рисковата зона след борбата на опашкарите Хетафе и Валенсия.

Атлетико Мадрид пък завоюва с 1:0 против Атлетик Билбао. Единственото попадение бе дело на Антоан Гризман в 73 минута. Тази победа утвърди столичани на четвъртата позиция и ги приближи на 2 точки до третия Реал Сосиедад
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР