Барселона се справи с 2:0 с японския тим Висел Кобе,

...
Барселона се справи с 2:0 с японския тим Висел Кобе,
Коментари Харесай

Млад талант носи успех на Барса срещу отбора на Иниеста

Барселона се оправи с 2:0 с японския отбор Висел Кобе, в който играе и легендата на „ блаугранас “ Андрес Иниеста. И двете попадения в мача бяха маркирани през второто полувреме от юношата на „ каталунците “ Карлес Перес.

Първото полувреме стартира с преимущество за японския отбор, като още в 4-та минута Иниеста подсети света за класата си. Испанецът съумя да отнеме топката наоколо до наказателното поле на Барса и да насочи мощен шут, който обаче мина на сантиметри от десния дирек на вратата.

В идващите минути тимовете си размениха по няколко положения, като за Барселона огромен пропуск направиха Карлос Аленя и Антоан Гризман. В последните минути на полувремето първенците на Испания натиснаха, само че по този начин и не съумяха да стигнат до гол.

В 59-та минута въпреки всичко откриващото попадение пристигна. Карлес Перес и Малком размеиха подавания на границата на наказателното поле, след което младият испанец пусна топката сред краката на вратаря на Висел.

Интригата в дуела беше дефинитивно убита в 86-та минута. Друг от юношите на „ каталунците “ Гиьом Хайме даде прострелен пас към Перес, който с удар от границата на наказателното поле диагонално оформи финалното 2:0 за Барселона.

Това беше и първия триумф за „ блаугранас “ в предсезонната им подготовка след загубата от Челси с 1:2.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР