Барселона се класира за полуфиналите в турнира за Купата на

...
Барселона се класира за полуфиналите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Барселона и Осасуна са първите два полуфиналиста за Купата на Краля

Барселона се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на Краля, откакто реализира най-малък триумф над Реал Сосиедад с 1:0 вкъщи.

На „ Камп Ноу “ основният миг в срещата пристигна в 40-та минута, когато гостите от Сан Себастиан останаха в понижен състав след директния червен картон на Брайс Мендес. Каталунците закономерно се впуснаха в офанзиви и седем минути след началото на второто полувреме Усман Дембеле преодоля вратаря Алекс Ремиро след асистенция на Жул Кунде. Гостите по този начин и не съумяха да отвърнат на предизвикването поради численото предимство на противника и по този начин Барса доближи последните четири в конкуренцията, която е печелил рекордните 31 пъти.



На полуфиналите компания на „ блаугранас “ ще прави Осасуна, който съкруши Севиля с 2:1 след продължения.

Сблъсъкът в Памплона бе доста трагичен, като домакините поведоха в 71-та минута посредством Езекиел Авила, само че андалусийци вкараха срещаха в продължения след точната намеса на Юсеф Ен-Несири в 94-та минута. Победата за Осасуна бе изкована в петата минута на първото продължение, когато в воин за отбора се трансформира резервата Абдесамад Езалзули.

Последните два четвъртфинала в шампионата опълчват миналогодишния финалист Валенсия и Атлетик Билбао, както и градско дерби сред Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР