Барселона проявява сериозен интерес към нападателя на Айнтрахт (Франкфурт)Даичи Камада,

...
Барселона проявява сериозен интерес към нападателя на Айнтрахт (Франкфурт)Даичи Камада,
Коментари Харесай

Барселона се интересува от нападател на Айнтрахт

Барселона демонстрира сериозен интерес към нападателя на Айнтрахт (Франкфурт)Даичи Камада, твърди " Мундо Депортиво ". 26-годишният японец прави следващия си мощен сезон за немския клуб и това не е останало неусетно от каталунците, които към този момент обмислят да го привлекат в редиците си. Освен това договорът на играча изтича през лятото, тъй че той може да бъде притеглен без трансферна сума, а това е спомагателен бонус за испанския гранд, който така и така не разполага с прекомерно огромни финансови благоприятни условия сега.

Камада дойде в Айнтрахт през 2017 година и досега има 156 мача, 36 гола и 30 асистенции за състава от Франкфурт. Той е и национал на Япония с 26 мача и 6 попадения на сметката си. Футболистът работи главно като втори нападател, само че може да играе сполучливо и на върха на офанзивата, а също и по-назад в халфовата линия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Барселона пък ще разчита главно на свободни сътрудници през лятото, защото клубът не може да си разреши прекомерно огромни разходи поради рестриктивните мерки на Финансовия феърплей. Именно поради това Камада е един от футболистите, които са попаднали в полезрението на каталунците.

Барса обаче може да срещне сериозна конкуренция за подписа на японеца. Той е мечтан и от Борусия (Дортмунд), а нищо чудно до лятото и други клубове да се включат в наддаването за него.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР