Барселона продължава активно да работи върху привличането обратно на Лионел

...
Барселона продължава активно да работи върху привличането обратно на Лионел
Коментари Харесай

Директорска среща между Барселона и Ла Лига по темата “Меси”

Барселона продължава интензивно да работи върху привличането назад на Лионел Меси. В тази връзка през вчерашния ден двама от ръководителите на клуба са имали среща онлайн с шефове от Ла Лига. Тя се е състояла в ресторант в Мадрид и е траяла към 75 минути.

Каталунците са били показани от шефа по футболните въпроси Матеу Алемани (на снимката) и финансовият подобен Феран Оливе, а от страна на лигата са били корпоративният общоприет шеф Хавиер Гомес и изпълнителният шеф Оскар Майо.

На излизан от ресторанта Матеу Алемани е декларирал пред кореспондент на “Ел Чирингито ”, че срещата е била неофициална.

Предполага се, че двете страни са обсъждали изискванията, при които Барса да успее вероятно да записва контракта на Меси. Заради сериозните финансови проблеми на клуба това се обрисува като огромно предизвикателство.
 На На " Камп Ноу " имат проект по какъв начин да изкарат доста пари от Лео Меси
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР