Барселона призна, че е водил разговори с Лионел Меси чрез

...
Барселона призна, че е водил разговори с Лионел Меси чрез
Коментари Харесай

Барселона призна, че води преговори с Меси

Барселона призна, че е водил диалози с Лионел Меси посредством спортния вицепрезидент Рафаел Юсте, който удостовери желанието на каталунския гранд да върнат аржентинската суперзвезда на „ Камп Ноу “.
Прочетете още
„ Разбира се, че поддържаме контакт с Меси “, съобщи Юсте. Барселона не крие, че завръщането на аржентинеца е приоритет. Отборът е провел диалози с аржентинската суперзвезда чрез своя състезателен вицепрезидент, който на въпрос дали е разговарял с Меси, съобщи: „ Трябва да ви отговоря с да на всичко. Лео и фамилията му знаят привързаността, която имаме към него “.

„ Участвах в договарянията, които не се реализираха преди две години. Имам този „ бодил “ оттогава. Когато приказваме за Ла Масия, приказваме за Лео Меси. Бих се радвал, в случай че той се върне и мисля, че почитателите са на същото мнение, тъй като красивите истории в живота би трябвало да имат благополучен край. Ние сме влюбени в Меси и мисля, че и той е влюбен в Барселона “, разяснява Юсте.

„ Трябва да представим проекта за разноските и приходите на Хавиер Тенас след два месеца. И в случай че са дадени всички условия, ще имаме опция за Меси. Президентът има положителни връзки с бащата на Лео. Разбира се, няма проект за офанзива, тъй като не желая ПСЖ да го одобри по този метод. Ако това нещо стане, ще стане, тъй като ориста те кара да се върнеш там, където би трябвало да бъдеш “, приключи Юсте.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР