Барселона приема тази вечер от 22,00 часа отбора на Ливърпул

...
Барселона приема тази вечер от 22,00 часа отбора на Ливърпул
Коментари Харесай

Ливърпул застава между Барселона и требъла

Барселона приема довечера от 22,00 часа тима на Ливърпул в първия полуфинален мач сред двата тима в Шампионската лига.

За каталунците, които към този момент си осигуриха купата в Испания, британският тим е първият противник, който застава на пътя им пред мечтания требъл. Отборът на Ернесто Валверде ще излезе съсредоточен в постигането на задачата, до момента в който воденият от Юрген Клоп отбор ще има едно мислено, тъй като води борба за трофея на Острова, а единствено след три дни му следва мач с Нюкасъл.
QUIZ TIME!

The of #BarçaLFC

Get your thinking on

#ForçaBarçahttps://t.co/0VcIdjbbuo
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 1, 2019

Коя от двете цели ще си сложи като приоритет Ливърпул е огромният въпрос, чийто отговор ще научим довечера.
Мениджърът Клоп към този момент призна, че не изключва и загуба на " Камп Ноу ", само че такава, която ще резервира шансове за реванша. Любопитен факт от конфликтите сред двата тима е, че Ливърпул е единственият британски отбор, побеждавал Барселона в евротурнирите. Това се случва на два пъти - 1:0 през сезон 1975/1976 на Купата на УЕФА и 2:1 в Шампионската лига през 2006/2007 година

Каталунците нямат кадрови проблеми, като единственият отсъстващ е Рафиня. Нападателите Лионел Меси и Филипе Коутиньо играха единствено по едно полувреме в съботния мач от Ла Лига, с цел да останат свежи за днешния полуфинал.

Клоп ще заложи на нормалните си реализатори, като огромният въпрос е дали ще включи в атакуващото трио Роберто Фирмино, който пропусна заради травма мача с Хъдърфийлд през уикенда, само че към този момент тренира с тима. Ако той не може да вземе присъединяване в мача, вариантите пред Клоп са Алекс Окслейд-Чембърлейн и младия Райън Брюстър, който попадна в групата за " Камп Ноу ".

Двубоят довечера ще е специфичен за двама от нападателите на Барселона - Луис Суарес и Филипе Коутиньо, които дойдоха в каталунската столица точно от Ливърпул и сигурно изпитва смесени усеща.

И двата тима влизат в мача в отлична форма. Барселона е без загуба в 22 мача във всички шампионати, до момента в който серията на Ливърпул е 19 срещи.
Вероятни сформира: Барселона: Тер Стеген, Роберто, Пике, Лангле, Алба, Ракитич, Бускетс, Артур, Меси, Суарес, Коутиньо. Ливърпул: Алисон, Робъртсън, Ван Дайк, Матип, Арнолд, Милнър, Хендерсън, Вайналдум, Мане, Фирмино, Салах.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 1 май  Барселона 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР