Барселона отново показа колеблива игра и стигна само до точка

...
Барселона отново показа колеблива игра и стигна само до точка
Коментари Харесай

Барселона стигна само до 1:1 с Райо Валекано

Барселона още веднъж сподели неуверена игра и стигна единствено до точка в гостуването си на. Двубоят от 14-я кръг на Ла Лига приключи 1:1. Така каталунците остават трети в класирането с 31 точки. Вторият Реал Мадрид има 32 точки, водачът Жирона – 34, като и двата отбора имат по мач по-малко.

Домакините сътвориха първия късмет в дуела в 10-ата минута. Унай Лопес шутира по земя, а вратарят на Барселона Инаки Пеня избави. Пеня, заменил контузения Тер Стеген, беше една от шестте промени в отбора на Шави. В 27-ата минута Ламин Ямал пое топката опита да вкара гол за Барса, само че Столе Димитриевски мазета.

В 39-ата минута Райо Валекано поведе в резултата с гол на Унай Лопес, който вкара със застрашителен шут.

Барселона можеше да изравни при започване на втората част, само че удар с глава на Педри мина малко над напречната греда. Десет минути по-късно гостите имаха искания за дузпа за нарушаване против Алехандро Балде, само че на вятъра.

Каталунците изравиха чак в 82-ата минута. Тогава Алехандро Балде центрира остро в наказателното поле, а Флориан Лежюн се опита да попречи на Роберт Левандовски да играе с топката, само че вместо това я прати в личната си врата. Така Барселона продължи серията си без загуба, в случай че изостава на полувремето..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР