Барселона изглежда все още очаква официален отговор от Байерн Мюнхен

...
Барселона изглежда все още очаква официален отговор от Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Лапорта твърди, че все още не е получил отговор от Байерн за Левандовски

Барселона наподобява към момента чака формален отговор от Байерн Мюнхен във връзка офертата за привличането на Роберт Левандовски. Това удостовери президентът - Жоан Лапорта, откакто бе помолен да разяснява тематиката при представянето на Франк Кеси.

Босът на „ каталунците “ изрази благодарности към поляка, че прави всичко належащо, с цел да провокира договорката, само че диалозите сред двата клуба наподобява не вървят по никакъв начин добре.

По-рано спортният публицист от The Athletic - Рафаел Хонигщайн, разгласи, че „ баварците “ са отхвърлили въпросната оферта, защото чакат най-малко €50 млн. за Левандовски и то платени на момента, тъй като „ Барселона може и да не съществува до няколко години “. Шегата бе призната от мнозина в спортните среди напълно съществено, тъй като от дълго време е известно, че „ каталунците “ са най-задлъжнелият футболен клуб в света, само че все пак не престават да харчат големи суми за прехвърляния и заплати.

Що се отнася до самата оферта, „ Барса “ се счита, че дава €40 млн. и още няколко под формата на бонуси в интервала на контракта на Роберт Левандовски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР