Барселона бързо превъзмогна поражението от Гранада през изминалия кръг. Тази

...
Барселона бързо превъзмогна поражението от Гранада през изминалия кръг. Тази
Коментари Харесай

Барселона сграбчи трите точки от традиционно трудната си визита на Местая

Барселона бързо превъзмогна провалянето от Гранада през миналия кръг. Тази вечер " блаугранас " се реваншираха с победа като посетител над обичайно неуместен конкурент като Валенсия. По традиция борбата на " Местая " предложи доста страсти, завършвайки с трагичен успех за каталунците с 3:2.
 Атлетико (Мадрид) поправи грешката от предходния кръг и още веднъж поведе с 5 точки на върха в Ла Лига
Атлетико (Мадрид) поправи грешката от предходния кръг и още веднъж поведе с 5 точки на върха в Ла Лига

Минимален триумф за " дюшекчиите " против Елче

По този метод те остават директно забъркани в борбата за купата. Селекцията на Роналд Куман изостава на две точки от водача Атлетико (Мадрид) и отстъпва само по индикатори в директните мачове с огромния зложелател Реал (Мадрид).
 Снимка 529447
Източник:

Първото полувреме на " Местая " не предложи попадения, само че за сметка на това задоволително голови положения. Повечето от тях бяха записани в актива на Барса, като Араухо, Меси и Гризман не съумяха да разочароват постоянния до този момент Силесен.
 Ейбар остава на финалната права в битката за опазване на елитния си статут
Ейбар остава на финалната права в битката за опазване на елитния си статут

" Класика " за отбора при семейството на Алавес

Отговорът на " лос че " пък пристигна след добра композиция сред Гедеш и Гая, приключила с неправилност във финалния изстрел от испанския национал.

Интересно стана в 50-ата минута, когато Валенсия поведе. Габриел Паулища се оказа най-съобразителен при корнер. Бразилският бранител се възползва и от добър подслон на Корейа против Тер Щеген, с цел да вкара с глава на празна врата.

Седем минути по-късно Барселона можеше да изравни, само че Лео Меси пропусна поредна дузпа във величествената си кариера. Мигът на разочарования обаче бе едвам няколко секунди, тъй като аржентинецът се оправдава при създалото се меле от спасяването на Силесен.

Пълният поврат на " Местая " бе факт в 62-ата минута. Тогава Жорди Алба центрира феноменално за връхлитащия Де Йонг. Ударът му с глава беше отразен от Силесен, само че неточност нямаше при добавката на Антоан Гризман.
 Късни голове оставиха Реал (Мадрид) покрай Атлетико
Късни голове оставиха Реал (Мадрид) покрай Атлетико

" Белите " надделяха Осасуна с 2:0

Лео Меси показва, че осъществяването на фаулове му е надалеч по-лесно от това на дузпи, откакто с съвършено ориентиране направи 1:3 в 68-ата и като че ли реши всичко в турнирната среща.

Въпреки тежката си обстановка, Валенсия продължи да се бори и направи последните минути на срещата извънредно забавни след страховит гол на Карлос Солер. Звездата с №8 се разписа от над 25 метра, което хвана много неопитен Тер Щеген.
 Снимка 529446
Източник:

До края домакините нямаха нужните положения, с цел да се преборят за точката. Така Барселона се поздрави с победа №23 през сезона.

ВАЛЕНСИЯ - БАРСЕЛОНА 2:3

1:0 Паулища (50 " ), 1:1 Меси (57 " ), 1:2 Гризман (63 " ), 1:3 Меси (69 " ), 2:3 Солер (83 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР