Бърни Екълстоун, бившят шеф на Формула 1, се призна за

...
Бърни Екълстоун, бившят шеф на Формула 1, се призна за
Коментари Харесай

Екълстоун в съда: Признавам се за виновен

Бърни Екълстоун, бившят началник на Формула 1, се призна за отговорен по едно от обвиняванията за укриване на налози, съобщи организация " Ройтерс ", представени и от Българска телеграфна агенция. 92-годишният предприемач се яви пред кралския съд на Саутуорк и съобщи, че е показал подправена информация, малко повече от месец преди да бъде изправен пред съда.

Прокурорите споделиха, че Екълстоун е направил погрешни или подвеждащи изказвания пред Агенция " Приходи и митници " на Нейно Величество на среща през юли 2015 година, когато е споделил, че е " основал единствено една компания " в интерес на дъщерите си.

Екълстоун, съпроводен от брачната половинка си Фабиана, в съда приказва единствено, с цел да удостовери името си и разгласи, че има виновност.

" Признавам се за отговорен ", сподели някогашният началник на Формула 1.

През юли прокуратурата повдигна обвинявания против него за укриване на задгранични активи, оценени на над 400 милиона английски лири.

От съда оповестиха още, че Екълстоун се е съгласил да заплати повече от 652 милиона лири на английските данъчни управляващи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР