Бърнаут - съвети как да се справим? Паник атаките -

...
Бърнаут - съвети как да се справим? Паник атаките -
Коментари Харесай

Наталия Герджикова: Паник атаките са болестта на новото време

" Бърнаут " - препоръки по какъв начин да се оправим? Паник офанзивите - по кое време се появяват и по какъв начин да се оправим? Как да ги разпознаем?

" Паник офанзивите са заболяването на новото време. Те се появяват отникъде, появяват се, когато сме спокойни, когато караме кола ", съобщи в " Денят стартира " психологът Наталия Герджикова.

Тя разясни, че хората считат, че имат медицински проблем и могат да стигнат до болница.

" Паническото разстройство ни тревожи, боязън от страха. Необходимо е хладнокръвие. Хората, които страдат от паник офанзиви, управляват обстановката - децата, дамата, мъжа, чистотата и не помнят да погледнат и управляват себе си. В момента на паник офанзива би трябвало да дишаме надълбоко. По-тревожните хора са по-податливи на такива положения ", разяснява Наталия Герджикова.

Според нея в такива случаи хората би трябвало да се извърнат към експерти - психиатри, психолози и терапевти.

" Когато сме в " Бърнаут " сме в капан. Усещането е, че прочувствено, физически и ментално сме изтощени, а си слагаме високи цели, с цел да излезем от това положение. Всъщност би трябвало да си починем ", добави Наталия Герджикова.

По думите ѝ би трябвало да си сложим действителни и рационални цели.

" Най-бързият сигнал, първият, е празнотата, когато отиваме на работа, липса на задоволство. Може да се стигне до депресивни признаци и да задълбочим положението ", сподели още Наталия Герджикова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР