Бърнард Томич започна сезон 2022 с амбиции да се завърне

...
Бърнард Томич започна сезон 2022 с амбиции да се завърне
Коментари Харесай

Бърнард Томич спечели два поредни ITF турнира, Кирьос се забавлява


Бърнард Томич стартира сезон 2022 с упоритости да се завърне измежду най-хубавите в тениса, само че до неотдавна годината не се развиваше по никакъв начин добре. За последно за австралиеца говорихме по време на квалификациите за Australian Open, когато още по време на мача си от първи кръг той говореше, че най-вероятно е инфектиран с Коронавирус.

По това време той бе №262 в света. Пропадането наподобява занапред предстоеше, тъй като до края на юли той имаше 3 победи и 9 загуби. Това го изпрати под №825 в ранглистата. Новата действителност означаваше присъединяване в шампионати от най-ниското равнище, ITF конкуренциите с награден фонд 15 хиляди $.

Хубавата вест е, че Томич очевидно в действителност е решен да се бори за мястото си в тениса, тъй като в последния месец е в Канкун, където към този момент игра в три шампионата. В първия отпадна на четвъртфинал, само че в последните две седмици завоюва две трофеи.

Вдъхновен от триумфите си той разгласява мотивиращи думи в профила си в Instagram. „ Няма загадка за триумфа. Изисква се подготовка, здрава работа и умеенето да се учиш от грешките си “. На „ история “ някогашният №17 в света добави: „ Хейтърите да го д**ат. Ще им потвърдя, че бъркат. “

Сред „ злобарите “ сигурно спада и сънародникът на Томич Ник Кирьос, който не пропусна да разяснява с „ необикновено “ новината за купата на Бърнард.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР