Барманът, който загина при странни обстоятелства в бар в Созопол,

...
Барманът, който загина при странни обстоятелства в бар в Созопол,
Коментари Харесай

Барманът, издъхнал мистериозно в Созопол, се оказа без...

Барманът, който почина при странни условия в бар в Созопол, не е имал контракт. Смъртта на 24-годишния мъж е настъпила до момента в който той бил на работа в бара.

Инцидентът станал малко след 9,30 сутринта. 24-годишният барман тръгнал към кухнята на към момента неработещото заведение, само че откакто не разкрил ключа, направил опит да влезе от дребното прозорче, от което готвачите предават храната. Тогава се чул звук и сътрудниците му разкрили безжизненото му тяло. Една от версиите за случая е токов удар.

Наематели на прилежащите обекти по уличката на развлеченията в Созопол не желаят да разясняват „ Починал е, само че не знам тъкмо от какво е. Това се чу и това разбрах, не присъствах на инцидента”, споделя Алекс.

Разследващи на място също не бяха доста разговорливи. „ Не мога да дам информация, има наблюдаващ прокурор, който може да даде информация”, съобщи за Нова следователят Пенка Потапова.

Инспекцията по труда извърши инспекция на място. „ По информацията, която имам към миг, а по инспекция по ЕГН, няма регистриран трудов контракт момчето. Това е несъмнено, че ще има глоба за това, че е нает без трудов контракт, само че глобата по друга линия за към този момент, неосигурени безвредни условия на труд, ще са също немалки”, разяснява Павлин Васков, шеф Инспекцията по труда - Бургас.

Фирмата, наемател на обекта, е със регистрация в София. Техен представител не беше открит за коментар.

Миналата година същото това заведение беше запечатвано няколко пъти от тогавашния вицепремиер Валери Симеонов, за нарушение на нощната тишина в Созопол. Дали ще има отговорни и осъдени след днешния случай зависи от съдебно-медицинската експертиза.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР