Бъркането в носа може да причини дупка между кухините. Разбира

...
Бъркането в носа може да причини дупка между кухините. Разбира
Коментари Харесай

Какви опасности крие чопленето на носа

Бъркането в носа може да аргументи дупка сред кухините. Разбира се, това звучи фантастично, само че експертът по УНГ Лор Зайцев твърди, че заплахата е напълно действителна. И като цяло, чопленето на носа е извънредно неприятен табиет, който въздейства неподходящо на лигавицата и основава възприятие на дискомфорт, което непрекъснато преследва човек. И това да не приказваме за кървенето, което в избран миг просто ще спре да стопира.
Прочетете още
Както обясни оториноларинголог Владимир Зайцев, в случай че си бръкнете в носа, лигавицата ще стартира да изсъхва от ден на ден и повече, ще се оцветява, а кръвта от своя страна ще образува корички, които вие ще желаете да отчоплите. Това е обаян кръг, от който е мъчно да се излезе.

„ В резултат на това това ще докара до перфорация на носната бариера, когато лигавицата изсъхне, хранителната функционалност е нарушена, всичко това води до появяването на дупка сред носните кухини “, предизвести Зайцев.

Ще има повече корички и слуз, а носът ще стартира да издава свирещи звуци, защото се е появила нова дупка, през която минава въздух. И вследствие на това непрекъснат дискомфорт и тревога. Така че по-добре дръжте пръстите си надалеч от ноздрите си, поучава експертът. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР