Бариери в централната градска част ще ограничават достъпа до паркингите,

...
Бариери в централната градска част ще ограничават достъпа до паркингите,
Коментари Харесай

Бариери ще ограничават достъпа до синята зона в центъра на Видин

Бариери в централната градска част ще лимитират достъпа до паркингите, включени в "синя зона " във Видин. Възможност за паркиране ще имат единствено хората, които си платят. Това сподели на конференция кметът Цветан Ценков.
"Да, хората недоволстват, само че ние в този момент ще сложим бариери в централната градска част. Ако си със служебна кола, купи си карта - както е в целия свят ".
"Синя зона " е планувана и за една от натоварените улици в града - улица "Широка ". Живеещи в региона са желали среща с кмета, който е безапелационен, че това е метод да се цялостни общинската хазна.
"Аз им споделих, вижте, това не е моя небивалица. Някой в предходния общински съвет го е дал своя вот. Ако аз като кмет река, чисто човешки и политически да ви схвана и да стана доста благ във вашите очи, това е огромна неточност. Аз съм задължен да групирам дивидентите на моя град в хазната на Видин и да ги харчим за фестивалите, спорта, образованието и просвета. Моят претекст не е да махнем синята зона от улица "Широка ", само че те са в правото като жители да внесат в Общинския съвет преразглеждане на тази тематика. Видин ще го сложим в ред. Не е неприятно да се знае, къде би трябвало да спреш. Леко-полеко ще научим нашите съграждани, че би трябвало да се заплаща, тъй като същите те, когато попаднат отвън рамките на България или в различен прилежащ град, заплащат. И това не са пари дадени да вятъра, те влизат в общинския бюджет. "
Средствата ще бъдат изразходвани за благоустрояване на кварталите, планува се да бъде закупен мулчер, само че е належащо и морално подпомагане от гражданското общество, добави кметът на Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР