Бар в американския град Минеаполис, щата Минесота, е затворил врати,

...
Бар в американския град Минеаполис, щата Минесота, е затворил врати,
Коментари Харесай

В САЩ затвориха бар, защото собственикът е правил дарения за политическа кампания на лидера на Ку-Клукс-Клан Дейвид Дюк

Бар в американския град Минеаполис, щата Минесота, е затворил порти, откакто се разбра, че притежателят му е направил подаяние на някогашния Главен змей на Ку-Клукс-Клан Дейвид Дюк, за политическата му акцията за влизане в Сената, която се провали, оповестява американското издане The Hill. Клуб Йегер (Jäger) е затворил през вчерашния ден, откакто локалния вестник City Pages разкри обстоятелството, че притежателят Джулиъс де Рома е направил подаяние на стойност 500 $ за акцията на Дюк, който се опитва да стане сенатор предходната година.

Някои от посетителите на заведението и част от личния състав са напуснали, откакто историята за дарението се разчу. Според чиновници на бара, решението за затварянето на питейното заведение е направено от тези, които са го управлявали, а не от притежателя, написа вестник The Star Tribune.
Шефът на бара – де Рома даже е бил поканен да взе участие в телевизионно предаване на локален канал, където е защитил решението си и е оповестил, че всеки има право на избор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР