БАНЯ - СОФИЯ Дарението е на стойност 20 000 лева

...
БАНЯ - СОФИЯ Дарението е на стойност 20 000 лева
Коментари Харесай

ЧЕЗ дари специализирана апаратура на Университетската болница по ортопедия ”проф.Б.Бойчев” в Горна Баня - София

БАНЯ - СОФИЯ Дарението е на стойност 20 000 лв. ЧЕЗ ИКТ България, част от фирмите на Групата на ЧЕЗ в България, подари профилирана инсталация за артроскопска хирургия на Университетската профилирана болница по ортопедия „ Проф. Б.Бойчев “ в Горна баня. Дарението е на стойност 20 000 лв.. То включва стойка за раменна артроскопия, оптики за артроскопска камера, артроскопска помпа за подържане на вътреставно налягане.
„ Загрижеността към обществото и дейното присъединяване в начинания за възстановяване на качеството на живот са пътят, по който би трябвало да върви всеки съвременен, резистентен и виновен бизнес. Надяваме се тази инсталация да подкрепи Вашите благородни старания за възвръщане на опциите за пълностоен живот на пациентите “, съобщи районният управител на ЧЕЗ за България Карел Крал. Той получи признателен документ от шефа на профилираната болница за интензивно лекуване по ортопедия доктор Валентин Ангелов.

ЧЕЗ постоянно подкрепя с офис техника и съоръжение учебни заведения, читалища, общини. От стъпването си в България преди 15 години до момента, фирмите на ЧЕЗ са осъществили над 120 публично потребни начинания на стойност съвсем 1 милион лв. в региона на енергийната успеваемост, опазването на естествените запаси, подобряването на градската среда, развиването на надарените и сполучливите хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР