Банско. Първият септемврийски уикенд в Банско е отреден на най-горещия

...
Банско. Първият септемврийски уикенд в Банско е отреден на най-горещия
Коментари Харесай

Банско: Банско е в ритъма на балканската музика

Банско. Първият септемврийски уикенд в Банско е предназначен на най-горещия фестивален формат в палитрата на лятната фестивална столица на България – Банско. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско. С концерт на известната изпълнителка Галена стартира Банско Балкан Фест – празник на неравноделния темп и на горещия балкански дух. Топ изпълнителката на българската поп-фолк сцена зарадва многочислената аудитория, пристигнала на градския площад, със своите шлагери. По време на своите осъществявания, тя непрестанно приемаше дарове от своите правилни почитатели, като взриви атмосферата, когато в символ на признателност, облече Т-шърт с надпис “Legends are from Bansko ”.
Шоуто продължи с гръцката звезда Стан, който стъпва за първи път на открита сцена у нас. Чаровникът от южната ни съседка бе съпроводен от 10-членен състав от музиканти, които съумяха да пренесат всички присъстващи по Средиземноморските ширини със своя топъл тембър и меко звучене.
Водещ на събитието е небезизвестния Борис Солтарийски, който като се изключи че разсмиваше публиката със свежите си закачки, извърши част от обичания на всички репертоар в темп 7/8 на паметните Ку-Ку бенд.
Най-вълнуващата част от Банско Балкан Фест занапред следва. В съботната вечер градския площад ще бъде стеснен, с цел да поеме почитателите на Гранд дамата на сръбската музикална сцена Драгана Миркович. Тя идва особено в страната за присъединяване си в събитието, където ще изпее незабравимите си шлагери в своята към този момент 32 годишна кариера. Подгряващ реализатор ще бъде Злата Джуркович – най-красивата измежду сръбските певици със своята купа на „ Мис Сърбия ”. Програмата стартира в 19:00 ч. На площад „ Никола Вапцаров. Входът е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР